16 september 2022 | Nieuws

Inspireren en Leren van elkaar Congres Tijd voor Verbinding

Op 29 september 2022 organiseert Tijd voor Verbinding het congres ‘Inspireren en leren van elkaar’ in De Doelen in Rotterdam. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt samen met tal van interessante sprekers voor een dag die bol staat van inspiratie op het gebied van de vier hoofdthema’s van het programma Tijd voor Verbinding: Antistollingszorg, Kwetsbare ouderen, Multidisciplinair gesprek en Safety-II. Je bent van harte welkom!

Programma
Niemand minder dan onze minister van VWS Ernst Kuipers zal de opening verzorgen. Verder zijn we trots dat we keynotesprekers Kris Vanhaecht (Professor KU Leuven Instituut voor Gezondheidszorgbeleid), Robin Bremekamp (Partner en adviseur samenwerken en alliantiemanagement bij Common Eye) en Jitske Kramer (Corporate antropoloog) bereid gevonden hebben een bijdrage te leveren aan ons congres.
Je kunt zelf actief meedoen door je in te schrijven voor een masterclass of twee workshops of door het netwerkplein te bezoeken. Gedurende de hele dag is er volop  gelegenheid om contacten te leggen met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen uit het veld.

Meld je aan!
Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding kost € 75,00 (exclusief BTW) per persoon. Ga naar de pagina aanmelden’ om je in te schrijven. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Accreditatie
We hebben accreditatie aangevraagd voor:
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
Ziekenhuisapothekers (ZA)
Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

Contact
Op deze pagina’s vind je alle informatie over het programma, de sprekers en de locatie. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet direct contact op te nemen via programmatvv@congresbureau.nl.

We zien je graag op donderdag 29 september 2022!