Inspirerende inzichten, werkbare oplossingen

Ontmoet onze adviseurs. Zij gaan voorop in de strijd om samen Safety-II in uw zorginstelling te introduceren en verder te brengen. Zij geven trainingen en advies op het gebied van Safety-II, FRAM, Learning Teams, Restorative Just Culture en leiderschap & besluitvorming in complexe systemen. Verder zijn zij  inspirerende gesprekspartners voor bestuurders, managers kwaliteit & veiligheid, ziekenhuisjuristen en zorgverleners. Zij streven naar inzichten die inspireren en oplossingen die werkbaar zijn.

 

 

Miriam Kroeze MediRisk

Miriam Kroeze

Miriam ronde een studie beleid en management gezondheidszorg af en studeerde zowel aan de TU Eindhoven als in Delft om zich in het onderwerp veiligheid te verdiepen. Zij was projectleider in het landelijke VMS Veiligheidsprogramma en heeft diverse verandertrajecten begeleid in de zorg voordat zij senior adviseur medisch risicomanagement bij MediRisk werd.

Patricia Wimmers

Patricia Wimmer is sinds 10 jaar werkzaam bij MediRisk en vanaf het begin betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van Safety-II in Nederland en internationaal. Zij heeft veel ziekenhuizen getraind en begeleid bij de toepassing van Safety-II in de praktijk. Zij heeft expertise op het gebied van Safety-II, FRAM, Learning Teams en Resilience. In de jaren voor MediRisk is Patricia 22 jaar werkzaam geweest in het ziekenhuis als IC-verpleegkundige en leidinggevende. Daarnaast was zij als senior adviseur betrokken bij het Landelijke VMS Veiligheidsprogramma, waar zij ziekenhuizen begeleidde op het gebied van VIM, PRI en continu verbeteren.

Anne Loes

Anne-Loes is adviseur medisch risicomanagement bij MediRisk. Zij is als logopedist werkzaam geweest op de KNO afdeling, later als manager en na het afronden van een MBA bij MediRisk terecht gekomen. Haar speciale aandacht gaat uit naar het beperken van de impact voor de patiënt en zorgverlener nadat een incident heeft plaatsgevonden vanuit een op herstel gericht perspectief.

Alex Wilbrink MediRisk

Alex Wilbrink

Alex is adviseur medisch risicomanagement bij MediRisk. Hij is anesthesioloog en kinder-intensivist niet-praktiserend en in 2019 afgestudeerd in de studie Healthcare management aan de UvA. Zijn interesse ligt op het gebied van leiderschap en besluitvorming in complexe systemen en het effect van veiligheid op organisaties.